PROPRIETĂŢILE TERAPEUTICE ALE PRODUSELOR APICOLE

Aurelia CRIVOI, Iurie BACALOV, Elena CHIRIŢA, Iulian PARA, Ilona POZDNEACOVA, Adriana DRUŢA Universitatea de Stat din Moldova

Autori

  • USM ADMIN Studia Universitas Moldaviae

Rezumat

Produsele apicole reprezintă o sursă bogată de calorii şi o excelentă sursă de substanţe nutritive, conţinând o bogată varietate de vitamine. De asemenea, asigură sau completează mecanisme care se desfăşoară în mod natural într-un orga-nism. Luând în considerare beneficiile pe care le au produsele apicole, ele sunt consumate cu mare încredere în alimentaţie. 

Cuvinte-cheie: produse apicole, terapie naturistă, diabet, dereglări, beneficii. 

Biografie autor

USM ADMIN, Studia Universitas Moldaviae

Web programator

Publicat

2017-12-01

Număr

Secțiune

Articole